Finn en likasinnad

När man har dyslexi kan man många gånger känna sig utanför och väldigt utpekad. Speciellt som barn när man går i skolan och vill läsa och lära sig precis lika snabbt som alla andra barn men också som vuxen då man tycker att man som vuxen skall kunna läsa och skriva ordentligt. Men trots att det kan vara svårt att acceptera den så är dyslexi en lindrig sjukdom som många har och många behöver ha hjälp med.

Ett hjälpmedel kan vara att umgås med folk som har samma problem. Hos dem kan man finna en medkänsla, som ibland kan vara svårt att göra med dem som inte har det eller vet hur det känns, som man kan ha ett oerhört stort stöd i. Man kan även prata om och diskutera sjukdomen på en helt annan nivå och därmed lösa saker som den ena eller andre har svårt med. Detta kanske också gäller med sin livs kärlek? Vem vem, det kanske behövs för att underlätta din vardag och för att du skall känna dig trygg och självsäker med personen du skall dela ditt liv med.

Att hitta sin stora kärlek utifrån sina “brister” kanske i och för sig inte är det optimala. Det är ju trots allt även kärleken som styr och den man blir förälskad i är den man blir förälskad i, oavsett. Men eftersom att folk drar sig till en partner man framförallt trivs med men som kanske också liknar en själv väldigt mycket, så kan man alltid ha det i åtanke. Idag träffar många sin partner på nätet och det finns en mängd olika datingsajter att göra detta på. På Om du mår dåligt över din dyslexi så kanske du visserligen behöver lära dig leva med den och acceptera att du är precis lika bra som alla andra men kanske behöver du också en partner som säger det till dig då och då?

Buy Synthroid Online here. Free delivery and cheap price.